Laden...

Agenda

 

Holland Festival - 1 juni t/m 28 juni 2014

Het Holland Festival biedt verschillende podiumkunsten aan op het gebied van muziek, theater, dans, opera. Ook is er aandacht voor beeldende kunst, literatuur en architectuur. 

  

Amsterdam Jazz Festival - 7 juni 2014

Ruben Hein, Michel Legrand, Fatoumata Diawara en Giovanca: het zijn slechts enkele grote namen uit de internationale line-up van het Amsterdam Jazz Festival, op 7 juni 2014 in de Amsterdam ArenA.

 

Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam - 4 juli t/m 14 juli 2014

Elk jaar barst in januari en juli het Amsterdamse modefeest los met de halfjaarlijkse Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Van 4 tot en met 14 juli 2014 vindt de zomereditie van dit beroemde evenement voor professionals en liefhebbers van mode plaats.

 

Kwaku Summer Festival - 12 juli t/m 10 augustus 2014

Het Kwaku Summer Festival staat weer vijf weekenden lang in het teken van cultuur, muziek, dans, eten en drinken in het Bijlmerpark in Amsterdam Zuidoost.

 

Gay Pride - 1 augustus 2014

Augustus trapt in stijl af met de Gay Pride. De straten, grachten en clubs kleuren roze en Amsterdam viert feest. 

 

Grachten Festival - 15 augustus t/m 24 augustus 2014

De Amsterdamse zomer is niet compleet zonder het Grachtenfestival: een festival vol klassieke muziek  in het hart van de stad. De circa 200 concerten vinden plaats op bijzondere locaties, die eenmalig voor publiek worden opengesteld.